За Нас

За Нас
Фирма Кристал Блу ЕООД е специализирана в продажбата на противопожарни помпени системи за спринклерни инсталации EN 12845, центробежни помпи за сух монтаж и потопяеми помпи, специализирани помпи, дозиращи системи, хидрофорни уредби, омекотители за твърда вода, филтриращи системи с обратна осмоза, пречистване на вода за промишлени и битови нужди и устойчиви водни технологии.
 
За 9 години качеството на предлаганите продукти от Кристал Блу се оцени положително и се наложи както на българския, така и на международния пазар. 

 

За фирмата

Нашите специалисти стриктно се грижат за качеството и изпълнението на Вашите противопожарни, помпени, и водообработващи съоръжения. Клиентите ни са големи технически фирми, строителни компании и промишлени предприятия. Но също така и компании в други отрасли, малки офиси, частни лица, домакинства, които държат на доброто качество на водата, която консумират.   За последните 9 години качеството на предлаганите продукти от Кристал Блу се оцени положително и се наложи както на българския, така и на международния пазар. Конкретните решения, които получавате, отговарят максимално на Вашите изисквания, с професионално отношение от нашия екип.

Обекти оборудвани със съоражения от Кристал Блу:

 »
Референции

Развиваме се заедно с Вашия бизнес! Съвместната ни работа е съчетана с професионални консултации и изпълнение, подкрепени с ефективността на практическия опит.

 »
Политика на поверителност

Политиката за поверителност и общи условия

 »