Битова обратна осмоза

Пийте чиста вода само за няколко стотинки на литър! Вода с приятен вкус и мирис, без суспензии. Не сте сигурни доколко е безопасно да пиете вода от чешмата във Вашия район? Имате притеснения относно съдържанието на хлор или флуор?Инвестирайте изгодно в системи за домашна филтрация и пречистване, и се уверете, че се поддържате добре хидратирани.

Чиста и безопасна вода. Има източници на чиста вода по цялата земя. Най-често разполагаме с достъп до водоснабдяване, което е обработено - филтрирано или пречистено, за да се гарантира безопасна консумация.
На много места в развития свят е безопасно да се пие вода от чешмата. Но в доста случаи се използват и домашни системи с водни филтри за премахване на бактерии, замърсители и добавените препарати.

При процеса на обратна осмоза (RO) се произвежда висококачествена вода освободена от неорганични вещества, биологични и механични примеси.
В комбинация с ултравиолетовото облъчване (UV дезинфекзия е вкл. в някои модели) разполагате със съвършено чиста вода.

Във всички системи за обратна осмоза за домашни и битови нужди са включени съд за съхранение на вода, и всички елементи необходими за монтажа и правилната работа на системата.