Синтра Компакт

Синтра Компакт

Лесна и удобна инсталация, компактен модел за обратна осмоза, който може да се постави под мивката или на друго удобно за Вас място. с LED индикатор за работата на системата; автоматизирани функции - индикатор за смяна на филтър, детектор за качеството на вода, индикатор за теч, автоматично почистване. 

 
Още предимства на Sintra Compact система за обратна осмоза:
 

 

1. Стартиране и спиране на системата.
- Тази система е снабдена с превключвател за ниско и високо налягане за управление на работата (защита на помпата). Той спира системата, когато резервоарът е пълен и стартира отново, когато е частично изпразнен.

2. Aquastop контрол за предотвратяване на наводнения.
- Електронен контрол с ниска чувствителност, който блокира системата и предупреждава за изтичане на вода. Той е проектиран да предотврати спирането на системата в случай на влага или конденз.

3. Индикатор за качество на водата.
- Прецизно следене и контрол на качеството.
Светлинен индикатор, който показва, кога проводимостта е по-висока от стойността на на заложените параметри.

4. Предупреждение за смяна на филтъра.
- Предупредителна система на предния панел чрез светлинни индикатори и звукови сигнали (конфигурируема), за сигнализиране на крайния потребител, кога експлоатационният живот на филтрите е на път да изтече или, ако вече е изтекъл.

5. Връзка с компютър.
- Връзка с компютър, която позволява да се регулират параметрите и конфигурацията на функционалността според характеристики на водата и нуждите на клиента.

6. Преден панел и интерфейс.
- Преден панел с 3 светлинни индикатора, бутон за контрол на качеството на водата на произведената вода и предупредителни звукови сигнали.

Пет степени на филтрация:

1-ва: Механична префилтрация с филтър от PP 5µ
2-ра: Филтрация с активен въглен
3-та: Седиментен филтър PP 1µ
4-та: 75 GPD RO осмотична мембрана
5-та: Пост филтър с активен въглен

Размери (mm) H: 400 x W: 250 x D: 430
 

Всички Sintra COMPACT системи за обратна осмоза имат включени в комплекта: съд за складиране на вода, кран/чешмичка, всички елементи необходими за монтажа.

Свържете се с нас за безплатна консултация коя система за пречистване на вода е подходяща за Вашия дом, офис, заведение, кабинет и др.

АртикулСтатусКодБройЦена
SINTRA 75 C-P - 002 1 1099.00  лв.
СИСТЕМИ ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА COMPACT