Центробежни помпи

Центробежни повърхностни помпи за вода на фирма FORAS - Италия.

Повърхностните водни помпи предлагани от Кристал Блу ЕООД са периферни или центробежни, едностъпални или многостъпални, самозасмукващи, произведени в заводите на FORAS Италия. Осите на помпите са от неръждаема  стомана и монофазните електродвигатели имат вградена термична защита.
Помпи за вода Foras са монтирани на голям брой обекти, при големи и малки технически съоръжения за различни приложения и нужди. Помпите са с високи показатели за качеството и безотказност! Foras като бранд се е наложил убедително сред европейските производители на водни помпи.

За запитвания по проекти и оферти - свържете се с нас на посочените телефон или e-mail.

 

Периферни помпи за вода
09.12.2011

Периферни помпи за вода на фирма Foras - Италия.  Помпите са компактни и икономични, препоръчват се за битови и специфични промишлени приложения.

 »
Самозасмукващи помпи за вода
09.12.2011

Самозасмукващи помпи за вода на фирма Foras - Италия. Автоматични самосмукващи помпи за вода подходящи за напояване, водоснабдяване, изпомпване и др.

 »
Центробежни помпи за вода
09.12.2011

Центробежни едностъпални и многостъпални помпи за изпомпване на условно чиста вода.

 »
Хоризонтални помпи
09.12.2011

Хоризонтални многостъпални помпи за вода Foras от неръждаема стомана.  Помпи изключително подходящи за хранително-вкусовата промишленост.

 »
Вертикални многостъпални помпи
09.12.2011

Многостепенни вертикални водни помпи подходящи за битови нужди, отоплителни инсталации, водоснабдяване, селскостопански и промишлени сектори, и за хранително-вкусовата индустрия. Помпи от неръждаема стомана, с високи показатели и качествени материали вложени в тях. 

 »
Многостъпални помпи за вода
09.12.2011

Хоризонтални и вертикални многостъпални помпи за вода Foras подходящи за битови и индустриални приложения.

 »