Помпи за вода серия JXF

 - Серия JXF

Автоматична самозасмукваща помпа за вода Foras серия JXF

Подходяща за изпомпване на чиста вода и химически неагресивни течности. Подходяща за домашно ползване, поливни системи, питейни нужди и други. Максимална температура на водата: 50°C

ПРИЛОЖЕНИЕ - Самозасмукваща центробежна помпа за водоснабдяване (подходяща дори при смесване с газ) в малки битови системи, свързани с автоклавни резервоари, за транспортиране на течности и изпомпване на резервоари; използва се в средни промишлени системи и в градинарството.

КОНСТРУКЦИЯ - Тяло на помпата от неръждаема стомана AISI 303 с вход и изход на резба; алуминиева конзола на мотора и неръждаема стомана AISI 303 на затвора на механичното уплътнение; работно колело от Noryl® или неръждаема стомана AISI 304; керамично-графитно механично уплатнение; вал на двигателя от стомана AISI 416; лагери от водещи световни производители; температурен диапазон на течността 0 - 50°C; максимално работно налягане 6 bar.

ДВИГАТЕЛ - 2 полюсен електрически двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниски загуби; клас на изолация F; степен на защита IP44; термична защита на монофазните модели; защити на трифазни модели - съгласно изискванията на клиента.

ОПЦИИ - При запитване предлагаме други оперативни напрежения и честоти; специални механични уплътнения; за специални течности.


Technical data (*.pdf)

АртикулСтатусКодБройЦена
модел JXF 105 - JXF150 1 387.00  лв.