Диафрагмени Дозиращи помпи – моторно задвижвани

Дозиране - Диафрагмени Дозиращи помпи – моторно задвижвани

Моторно задвижваните диафрагмени помпи принадлежат към семейството на обемните помпи. Моторните дозиращи помпи се препоръчват, когато има високи изисквания и се отличават със следните основни елементи:

Корпус на помпения механизъм от лят алуминий, защитен с епоксидна боя. Помпения механизъм се управлява от ексцентричена камера, която дава положителен ход на изместване на буталото, докато смукателната сила е поета от пружина.
Регулируем капацитет от 0-100%, докато е в работен режим или в покой. Дебитът се регулира чрез микрометричен винт за контрол на дължината на хода (10:01 съотношение).

Максимална смукателна височина 4 метра с вода.
Двигателя и помпения механизъм са куплирани с помощта на гъвкав съединител, като по този начин се увеличава живота на изделието.
Дозиращите помпи с изнесен двигател са най-продаваните от нас до момента главно в производството. Имат широк спектър на приложение, притежават издръжливост на работа(24/7), надеждност и сигурност, прецизност и качество. Помпите се произвеждат по заявка в зависимост от нуждите на клиента. Всеки един детайл се изработва, в зависимост от сложността, и флуида на приложение, понякога се влагат десетки материали и сплави за да се постигне качествен и устойчив продукт.

Technical data (*.pdf)