Противопожарни системи

Противопожарни системи

Противопожарни помпени станции за спринклерни инсталации, автоматизирани противопожарни системи по стандарт EN 12845

Автоматичните пожарогасителни системи са най-ефективният метод за борба и контрол на огъня в сгради. Противопожарни помпени групи за спринклерни инсталации по EN 12845 са с доказана ефективност през годините, а предлаганите от нас противопожарни помпени групи по EN 12845 са с над десет годишна история. В зависимост от спецификата на приложение съществуват различни типове автоматични пожарогасителни инсталации. Автоматизираните противопожарни спринклерни системи са особено ефективни за безопасността на хората в хотели, болници, административни сгради и други здания.

Противопожарните помпени системи за спринклерни инсталации на Кристал Блу ЕООД се предоставят като компактни цялостни изделия, разположени на основна рама снабдена с антивибрационни подложки. Доставени напълно готови за работа. Единственото необходимо нещо е да се подвърже към тръбната мрежа и да се захрани с електричество автоматичния контролен панел.


При запитване могат да бъдат доставени и противопожарни системи с над описаните параметри и стандарти.

Противопожарни системи за пожарогасителни нужди, чиито функции и контролни уреди са в съответствие със стандартите на UNI EN 12845.

 

 

brochures (*.pdf)